Na kratko o naši optiki

Optika v Domžalah ima svoja vrata odprta od leta 2003, v Kamniku pa od leta 2015. Vodi jo optičarka Avsec Kristina. Optika je neposredno povezana z očesno ambulanto, tako da se okulist in optik lahko strokovno dogovorita o meritvah in izdelavi optičnega pripomočka, kar je velika prednost in zagotovljen kvalitetni vid.

Optika je sodobno opremljena. Pri meritvah imamo možnost uporabe Relaxed vision terminala, ki zagotavlja popolno natančnost meritev potrebnih za optimalno izdelavo očal. Imamo lastno delavnico za izdelavo očal in vsa popravila (lotanje, menjava nosnikov, inklinacija, čiščenje s pomočjo ultrazvoka,….).

Korekcijska očala

V naši ponudbi okvirjev smo zajeli vse svetovno znane proizvajalce, kot tudi okvirje iz nižjega cenovnega razreda. Na področju stekel sodelujemo le z najkvalitetnejšimi partnerji, kot so Hoya, Zeiss, Essilor in Alcom (slovenski proizvajalec z lastno tehnologijo in izdelavo).

Kontaktne leče

Preglede za kontaktne leče opravlja okulist dr. Avsec. Pri prvem pregledu vam podarimotestni par leč in predstavimo rokovanje s kontaktnimi lečami. Kontrolni pregledi za naše redne kupce so brezplačni. Sodelujemo z različnimi priznanimi dobavitelji BAUSCH&LOMB, CIBA VISION, ZEISS, JOHNSON&JOHNSON . Pri nas dobite tudi najkvalitetnejše tekočnine za kontaktne leče.

Merjenje očesnega pritiska

Za naše kupce in redne stranke poskrbimo tudi tako, da vam lahko brezplačno pomerimo očesni pritisk.

Vrednostni boni

Primerno darilo, ko želite obdarovancu prepustiti, da si darilo izbere sam (koristi se lahko tako v optiki kot v ambulanti za očesni pregled). Bon lahko kupite v optiki ali ga naročite na tel. Št.: 051/440-540

Kratka koncesijska čakalna doba za predpis očal